Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ple de Reus aprova vendre Gecohsa per garantir el funcionament de l'Hospital Sant Joan

Ha tirat endavant amb 15 vots a favor, 10 en contra i 2 abstencions

L'accés principal a l'Hospital Sant Joan de Reus L'accés principal a l'Hospital Sant Joan de Reus ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 14 Mai 2018 21:10

El plenari de l'Ajuntament de Reus, com a Junta General de l'Hospital Sant Joan, ha aprovat aquest dilluns vendre Gecohsa, la societat que gestiona l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. Tot, per garantir el funcionament de l'Hospital Sant Joan, que va tancar els comptes del 2017 amb un dèficit de 3 milions d'euros. Així, l'acord ha de servir per "remoure la causa de dissolució i avançar en la constitució del consorci –que ha de gestionar l'hospital- entre l'Ajuntament i el Departament de Salut", segons ha explicat la regidora de Salut de Reus i presidenta del centre, Noemí Llauradó. La regidora ha afirmat que les converses amb el Departament de Salut per vendre Gecohsa van "per bon camí" i que, amb la investidura del president de la Generalitat, s'ha fet un pas perquè hi hagi Govern i s'està "més a prop perquè aquesta proposta cristal·litzi". L'acord s'ha aprovat amb 15 vots a favor, 10 en contra –PSC i CUP- i 2 abstencions –PP.

Llauradó ha explicat que la concessió a Gecohsa per l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre "no finalitza perquè el CatSalut estigui descontent amb la gestió", sinó que és una decisió presa amb la voluntat de gestionar-ho de forma directa. "La feina que ha fet Gecohsa no s'ha de menysprear en absolut, i ha contribuït a donar resposta a les mancances sanitàries al Priorat, a la Terra Alta i a la Ribera d'Ebre", ha afirmat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: