Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Units per Avançar proposa instal·lar “pirulís” a Tarragona

Units per Avançar defensarà al ple de divendres una moció per tal que s’acordi que la ciutat de Tarragona disposi de columnes publicitàries als carrers

Columna publictària o "pirulí" al centre de Reus Columna publictària o "pirulí" al centre de Reus REUSDIGITAL.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 19 abril 2018 21:39

El portaveu del Grup Municipal d'Units per Avançar de Tarragona, Josep M. Prats, presentarà una moció al ple d'aquest divendres on proposa instal·lar les anomenades “columnes Morris” o “pirulís”, un dels primers elements de mobiliari urbà publicitari. Prats recorda que aquests elements van néixer a la segona meitat del segle XIX a Berlin i que avui dia es troben a moltíssimes ciutats, tant del nostre entorn com d’arreu (n’hi ha a municipis tan heterogenis com Barcelona, Berlín, París, o també Reus, Sant Cugat del Vallès, entre molts d’altres). Des d'Units per Avançar defensen que "són un suport digne, amb una superfície considerable per fixar els cartells i ben visible des de tots els angles, que serveix per evitar que els cartells es fixin indiscriminadament en qualsevol lloc i el paisatge urbà agafi un aspecte descuidat i brut".

A part de contribuir a millora la imatge de la ciutat, les columnes publicitàries "són una eina important de comunicació d’esdeveniments culturals i socials, i permeten visualitzar la tasca de les entitats, conformant-se com un espai de comunicació i expressió tant institucional com ciutadana", assenyala el grup municipal.

Finalment, també proposa que sigui una iniciativa sostenible econòmicament per la ciutat i que en l’execució del projecte es tingui en compte la possibilitat que els agents socioculturals i artístics de la ciutat hi puguin participar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: