Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Albiol lliura els xecs als nadons nascuts en 2017

El lliurament dels xecs nadó de diumenge coincidirà amb la celebració de la Festa de la Primavera

A la fotografia, acte de lliurament dels xecs nadó que es va fer en 2017 als nens i nenes nascuts a l’Albiol en 2016 A la fotografia, acte de lliurament dels xecs nadó que es va fer en 2017 als nens i nenes nascuts a l’Albiol en 2016 CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 11 abril 2018 21:34

El proper diumenge 15 d’abril, a les 12.15 h, l’Ajuntament de l’Albiol lliurarà un xec de 150 euros a cadascun dels nadons nascut en 2017, i en que en aquesta ocasió són dos: un nen que es diu Aday, nascut el 27 d’agost de 2017, i una nena que es diu Esperança, i que va néixer el 26 de novembre de 2017. L’acte de lliurament dels xecs tindrà lloc a la sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals a Masies Catalanes.

Aquest és el segon any que l’Ajuntament fa lliurament del xec nadó després que en 2016 aprovés tirar endavant la iniciativa per donar un ajut a les famílies. L’any 2017 es van lliurar 6 xecs nadó de 150 euros cadascun.

Paral·lelament, l’Ajuntament obsequia els infants en néixer amb un cabirol de peluix que va emplenar d'herbes aromàtiques i en escalfar-lo al microones desprèn aromes que ajuden a relaxar els infants.

El lliurament dels xecs nadó coincideix a l’Albiol amb la celebració de la Festa de la Primavera, que consistirà en una plantada popular de flors i plantes autòctones, entre les 9.30h i les 12h, en un solar municipal situat al carrer del Dragó 52-57. A les 12.30h, hi haurà una xerrada sobre metereologia a càrrec d’Eduard Marimon, observador metereològic i membre del grup MeteoPrades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: