Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP vol que l’Ajuntament de Tarragona pengi la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ a la façana

Els anticapitalistes també proposen que el consistori defensi la llibertat d’expressió i artística i doni suport als rapers Pablo Hasél i Valtònyc

El regidor de la CUP de Tarragona, Jordi Martí, ha explicat les mocions que presentaran al pròxim ple El regidor de la CUP de Tarragona, Jordi Martí, ha explicat les mocions que presentaran al pròxim ple CEDIDA
Vida Municipal ACN
Dilluns, 12 Març 2018 16:29

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona portarà al plenari d’aquest divendres una moció en què demana penjar una pancarta a la façana principal del consistori amb el lema ‘Llibertat presos polítics’. Segons ha subratllat aquest dilluns el regidor Jordi Martí, és important que la capital se sumi a una iniciativa que ja s’ha dut a terme en molts altres municipis del territori. D’altra banda, els anticapitalistes també portaran a debat una moció perquè l’Ajuntament de Tarragona es posicioni en defensa de la llibertat d’expressió i artística i en suport als rapers Pablo Hasél i Valtònyc, condemnats a penes de presó. Segons Martí, en tractar-se “simplement d’una declaració de suport, sense incloure cap punt de demanar res a cap jutge ni institució, la moció té possibilitats de ser aprovada”.

Per últim, els cupaires presentaran una tercera moció perquè les entitats tarragonines puguin gaudir d’espais propis d’entre aquells de titularitat pública. Segons Martí, “a dia d’avui no existeix cap procediment formal ni criteris establerts per tal de fer cessions d’ús a precari de locals municipals a entitats de la ciutat”, fet que per a la CUP propicia que es puguin produir “greuges comparatius” a l’hora de cedir aquests espais.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: