Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

3.400 persones ja han votat en els Pressupostos participatius de Reus

A més de la votació virtual, també es podrà votar presencialment fins al 18 de març als Mercats de Reus i d'altres espais de la ciutat

Punt de votació dels pressupostos participatius de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Reus  Punt de votació dels pressupostos participatius de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Reus CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 08 Març 2018 17:35

Un total de 3.386 persones a partir de 16 anys han votat fins ara en el procés de selecció dels projectes que es faran realitat gràcies als pressupostos participatius de l'Ajuntament de Reus. El proper dissabte 10 de març. de 10:00 a 12:00h, a l'Antic Hospital (carrer de Sant Joan) hi haurà una nova sessió pública de presentació dels projectes, en què una dotzena d'impulsors d'aquestes propostes han confirmat ja la seva assistència per defensar la seva candidatura. A més de la votació virtual a través de participa.reus.cat, la ciutadania pot votar fins al 18 de març de manera presencial als Mercats de Reus i a d'altres espais de la ciutat.

Per a les persones que desitgin participar en el procés de manera presencial, s’han previst un seguit d’espais informatius sobre les opcions finalistes que inclouen punts de votació amb el suport d’una persona dinamitzadora, que ajuda les persones interessades a votar i informa sobre qualsevol dubte.

Mercats i altres punts de votació

Aquest és el cas dels Mercats de Reus, que durant aquest divendres 9 de març i també els dies 10, 16 i 17 de març, en horari d'obertura al públic, disposen de punts de votació presencials. Aquest divendres l'horari de votació és de 9:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h, mentre que aquest dissabte 10 de març es podrà votar, de 9:00 a 13:00 h, tant al Mercat Central com al Mercat del Carrilet.

A banda dels mercats municipals, del 26 de febrer al 18 de març, hi ha punts de votació equipats amb ordinadors i wifi als centres cívics, el Mas Carandell, el Casal de Joves, les biblioteques municipals, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’Antic Hospital.

A l'Hospital de Sant Joan també hi haurà punts de votació els dies 12, 14 i 16 de març, de 09:00 a 13:00h. 

Publicitat