Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primera reunió de la Comissió de Treball d'Espais Públics i Urbanisme de l'Ajuntament i la FAVT

La trobada entre l'Ajuntament de Tarragona i la federació veïnal va tractar de la regulació i manteniment dels locals de les associacions de veïns, les subvencions i la seguretat

Reunió de la Comissió de Treball d'Espais Públics i Urbanisme de l'Ajuntament de Tarragona i la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) Reunió de la Comissió de Treball d'Espais Públics i Urbanisme de l'Ajuntament de Tarragona i la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 19:47

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, va presidir dimarts la primera reunió de la Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme, creada per l’Ajuntament i la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona (FAVT) per tal de fer un seguiment periòdic dels temes de ciutat en aquests àmbits.

Durant la trobada, que va comptar amb la participació dels consellers Josep Maria Milà, Begoña Floria i Josep Acero, es van posar sobre la taula diversos temes com la regulació i el manteniment dels locals de les associacions de veïns, les subvencions a les entitats, els trèmits administratius electrònics, així com la seguretat. Així mateix, es van fixar tres reunions mongràfiques sobre Urbanisme (4 d’abril), Mobilitat (18 d’abril) i Festes (25 d’abril).

La reunió d’aquest dimarts ha estat, a més, la primera trobada de l’equip de govern de la ciutat amb la nova junta directiva de la FAVT, presidida des de fa poques dates per Cristina Berrio.

Aquesta Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme entre l’Ajuntament i la FAVT, presidida per José Luis Martín, es complementa amb la Comissió de Treball de Cultura, Festes i Patrimoni, responsabilitat de Begoña Floria.

Publicitat