Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Valls dóna suport a la participació de l’exèrcit a l’Espai de l’Estudiant

El portaveu del PP, Francesc Caballero, explica que “l’oferta formativa de l’exèrcit, que és de les més demandades de la cita, ofereix una potencial sortida professional”

Estand de l'exèrcit espanyol, l'any passat, a l'Espai de l'Estudiant. En primer pla, un regidor de la CUP fent una acció reivindicativa Estand de l'exèrcit espanyol, l'any passat, a l'Espai de l'Estudiant. En primer pla, un regidor de la CUP fent una acció reivindicativa MARINA MARTÍNEZ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 22 Febrer 2018 19:18

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Valls, Francesc Caballero, ha assenyalat avui que “des del PP donem suport a la participació de l’exèrcit a l’Espai de l’Estudiant de Valls, tot i els intents d’estigmatització que arriben des d’algunes bandes”. El regidor popular ha explicat que “l’oferta formativa de l’exèrcit és tan respectable com qualsevol altra i cal recordar que el seu estand és el més visitat de la cita vallenca”.

Caballero ha afegit que que “per a molts joves l’exèrcit suposa una potencial sortida professional i creiem fermament que la seva presència els dies 8 i 9 de març a l’Espai de l’Estudiant de Valls és necessària”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: