Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marc Vinya, alcaldable del PDeCAT a Montblanc per al 2019

El regidor de Montblanc es marca com un dels objectius "eixamplar la nostra mirada més enllà del PDeCAT"

Marc Vinya, durant l'assemblea d'ahir, adreçant-se a la militància Marc Vinya, durant l'assemblea d'ahir, adreçant-se a la militància CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 13:20

Marc Vinya, que va concòrrer a les passades municipals de 2015, com a número 2 de la candidatura, encapçalarà la llista que la formació política presentarà a les eleccions municipals del 2019. Vinya és, també, vicepresident del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i cap comarcal del PDeCAT.

L’assemblea local del PDeCAT de Montblanc, celebrada aquest dimarts 13 de febrer, va donar un ampli suport a la candidatura de Vinya, que va obtenir 17 vots. A les eleccions primàries del partit també s’hi va presentar Cesc Viñas, actual portaveu del grup municipal, que només va tenir el suport de tres associats.

A partir d’ara, el candidat a l’alcaldia haurà de configurar el seu equip i elaborar un programa electoral. Vinya ha agraït el suport dels associats i ha remarcat que “tots som importants per assolir els objectius que ens mouen per estar en política. Per fer un gran resultat a les eleccions municipals de 2019, cal que tots ens impliquem. Compto amb tots vosaltres”. L’alcaldable ha fet incidència en la necessitat d’obrir la formació política i anar més enllà dels membres del partit. “Hem d’eixamplar la nostra mirada més enllà del PDeCAT. Són molts els qui creuen que un altre projecte de futur per Montblanc és possible. Hem d’anar a buscar aquesta gent”, va reblar.

L’acte va comptar amb la presència del responsable de Política Municipal de la Vegueria de Tarragona del Partit Demòcrata, Juanjo Garcia.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: