Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans Tarragona exigeix una comissió informativa d’urgència dels Jocs

Rubén Viñuales (Cs) sol·licita “informació oficial i de primera mà” sobre la possible pèrdua d’una subvenció de la Unió Europea de 3M€ per als JJMM

Imatge d'arxiu del portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales Imatge d'arxiu del portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Febrer 2018 16:16

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona ha registrat la sol·licitud d’una comissió informativa d’urgència dels Jocs del Mediterrani 2018, després de saber-se pels mitjans de comunicació la possible pèrdua d’una subvenció de la Unió Europea de 3M€. “Sembla que vostès han muntat una festa que no saben qui pagarà”, ha manifestat el portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, i ha afegit que “la possible pèrdua de la subvenció ens ha de fer replantejar com venem la ciutat i els nostres projectes”.

El portaveu del grup de l'oposició ha insistit en “la convocatòria d’una comissió informativa perquè tots els grups municipals i ciutadans sàpiguen quina és la situació dels Jocs a tres mesos de la seva celebració". Tanmateix, ha lamentat “la falta transparència de l’equip de govern amb el JJMM”, ja que “constantment, l’oposició és informada de les gestions per la premsa”. Per això, ha demanat també “informació oficial i de primera mà per als representants de tots els ciutadans”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: