Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Cambrils és contrari a la ubicació d’horts urbans al Molí de la Torre

El portaveu popular, David Chatelain, afirma que “el municipi ofereix alternatives per instal·lar aquest tipus d’equipament”

Habitatges de la urbanització El Molí de la Torre de Cambrils Habitatges de la urbanització El Molí de la Torre de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Febrer 2018 10:11

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, ha demanat a l’equip de govern que “es replantegi la ubicació d’horts urbans al Molí de la Torre perquè s’ha fet sense consultar els veïns, que han adreçat queixes al nostra grup municipal i han iniciat una recollida de signatures per rebutjar aquesta instal·lació”. El regidor popular ha explicat que “en el darrer ple, el regidor Josep Maria Vallés va anunciar que estan estudiant ubicar horts urbans en una zona ajardinada de la urbanització Molí de la Torre, sense aclarir si hi havia ja una decisió definitiva”.

David Chatelain ha assenyalat que “l’equip govern ha de tenir una mica de coherència i no sembla que una zona residencial sigui el millor lloc per ubicar els horts urbans”. El portaveu del PP ha afegit que “el nostre municipi ofereix alternatives per instal·lar aquest tipus d’equipament i instem el govern de la ciutat a estudiar ubicacions alternatives”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: