Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obres per millorar la zona de benestar de la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant

L'Ajuntament està fent treballs d’adequació, entre els quals el canvi del bany d’hidromassatge, de la sauna seca, del sostre i de l’enllumenat

Es preveu que els treballs de millora de la zona de benestar de la piscina municipal coberta estiguin acabats a principis de març Es preveu que els treballs de millora de la zona de benestar de la piscina municipal coberta estiguin acabats a principis de març CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 18:27

Des del mes de gener s’estan realitzant diverses actuacions a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant per millorar-ne la zona de benestar. Els treballs d’adequació d’aquest espai, que ha contractat l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a diverses empreses per un import aproximat de 83.000 euros, consisteixen en el canvi del bany d’hidromassatge i de la de la sauna finlandesa, així com del tancament del magatzem adjunt a la sauna, perquè quedi més integrat.

La nova sauna de calor seca serà més gran que la que hi havia fins ara, per tal de donar un millor servei als usuaris de la piscina, que fan servir molt aquesta instal·lació. L’ús intensiu de la sauna, que n’havia comportat un desgast accelerat, i les avaries de força consideració que havia patit en els últims mesos, de fet, són els motius pels quals el consistori va decidir adquirir-ne una de nova.

Les obres també inclouen el canvi del sostre modular de la zona de benestar de la piscina per un de fix continu de plaques hidròfugues que garantirà una major seguretat; i la millora de l’enllumenat. Segons les previsions, aquests treballs estaran enllestits a principis del mes de març. Fins aleshores, la regidora d’Esports, Cristina Borràs, demana als usuaris de la piscina coberta que disculpin les molèsties i que tinguin paciència, ja que “les obres han de suposar una millora de les instal·lacions i del servei que s’hi ofereix”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: