Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT proposa un pla d’ocupació per dignificar els locals municipals cedits a les entitats tarragonines

La iniciativa del grup de l'oposició pretén generar oportunitats de feina i posar fi a la degradació que pateixen els espais cedits a les associacions de la ciutat

Estat dels sanitaris de l'AV La Granja de Tarragona Estat dels sanitaris de l'AV La Granja de Tarragona CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 17:17

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona proposarà a l’equip de govern (PSC-PP) la creació d’un pla d’ocupació anual destinat a persones aturades per posar fi a la degradació que pateixen des de fa anys els locals de titularitat municipal cedits a les entitats de la ciutat. La proposta arribarà en forma de moció en el plenari d’aquest mes de febrer.

“La gran majoria d’aquests espais es troben en un estat desastrós i aquest fet està provocant que moltes entitats hagin hagut de deixar de realitzar les activitats culturals, educatives, esportives, festives, etc. que voldrien dur a terme”, ha manifestat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, que ha recordat que l’Ajuntament “és l’administració encarregada de mantenir aquests locals en condicions òptimes pel seu bon funcionament”. “Humitats, goteres, esquerdes, finestres i persianes trencades, sales inaccessibles per a persones amb mobilitat reduïda... Són algunes de les moltes deficiències que pateixen aquests espais”, ha assegurat.

Guzmán ha posat d’exemple el lamentable estat del local social de la Floresta i dels dos locals municipals ubicats al carrer Gran Canària de la Granja. “En aquests tres espais, igual que en molts altres, les entitats han hagut de deixar de realitzar activitats a causa de les males condicions dels locals”, ha lamentat la regidora del PDeCAT, que ha destacat que aquesta situació “no està contribuint en l’objectiu del foment, l’enfortiment i dinamització del moviment associatiu i la participació i vinculació ciutadana”, ha manifestat Guzmán.

És per tot això que el Grup Municipal del PDeCAT proposa l’arranjament urgent de tots els locals municipals cedits a les entitats tarragonines mitjançant un pla d’ocupació anual destinat a persones aturades. “El pressupost municipal d’aquest 2018 compta amb una partida de més d’un milió d’euros destinada a la creació de plans d’ocupació”, ha recordat Guzmán, alhora que ha afegit que “A la ciutat de Tarragona són més de 8.000 les persones que actualment estan a l’atur”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: