Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell millora la lluita contra els incendis forestals

El municipi ha decidit instal·lar una càmera tèrmica de vigilància per prevenció d’incendis

Exemple d'una càmera tèrmica, col·locada en un punt alt per detectar ràpidament un incendi. Exemple d'una càmera tèrmica, col·locada en un punt alt per detectar ràpidament un incendi. CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 12:54

Degut al risc d’incendi forestal, el ple de l’Ajuntament del Vendrell ha aprovat per unanimitat una moció d’Esquerra Republicana d’instal·lar una càmera tèrmica de vigilància per prevenció d’incendis forestals al terme municipal. Gràcies a aquest sistema, col·locant la càmera al punt més alt del municipi, es pot detectar, amb molta més rapidesa, el començament d’un foc, el que facilitarà una reacció immediata i una actuació més efectiva.

La idea s’ha extret d’altres municipis com Bonastre, Montmell, la Bisbal del Penedès o Sant Jaume dels Domenys, que ja comptaven amb una col•laboració amb l’agrupació de Defensa Forestal per instal·lar càmeres tèrmiques de vigilància.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: