Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT no assistirà a la visita de Méndez de Vigo a Tarragona

A més, el grup municipal ha demanat informació sobre el velòdrom ubicat a l’Anella Mediterrània i sobre el Camp de Tir de Sant Salvador

Imatge d'arxiu del plànol de l'Anella Mediterrània Imatge d'arxiu del plànol de l'Anella Mediterrània CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Gener 2018 17:16

Arran del context actual, el portaveu del grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha comunicat que no assistirà a la visita que el Ministre d’Educació, Cultura i Esports, Iñigo Méndez de Vigo, realitzarà demà a la ciutat amb motiu de la inauguració de les obres de remodelació de l’estadi de futbol del Club Gimnàstic de Tarragona.

Jocs Mediterranis

D’altra banda, el PDeCAT ha lliurat aquest dilluns una sol·licitud d’informació a Alcaldia amb l’objectiu de conèixer quan s’iniciarà la reforma del Velòdrom ubicat a l’Anella Mediterrània, quan començaran les obres d’adequació del Camp de Tir al barri de Sant Salvador, quin és el cost econòmic d’ambdues actuacions i d’on es preveu aconseguir el finançament. La regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, ha alertat que “queden cinc mesos per l’inici dels Jocs Mediterranis i ni tant sols s’han licitat cap dels dos projectes” i considera “d’imperdonable” que “un dels pocs projectes que beneficien als barris de la ciutat fora de l’Anella Mediterrània, com és el cas del Camp de Tir de Sant Salvador, no s’acabi materialitzant”.

Guzmán, a més, ha lamentat “la mala gestió” de l’equip de govern municipal: “El febrer de l’any passat, l’equip de govern assegurava que el projecte de la remodelació del Camp de Tir estaria enllestit i licitat abans de l’estiu del 2017”, ha recordat la regidora del PDeCAT, que també ha assenyalat que l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, “ara també fa un any va assegurar que els obres del Velòdrom començarien abans de l’estiu del 2017”. Guzmán ha explicat que el grup municipal preguntarà per l’estat dels dos projectes al plenari d’aquest dijous, 25 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: