Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres mesos de reformes al Pavelló Poliesportiu de Constantí

Les obres del poliesportiu, que acollirà les competicions d’halterofília dels Jocs Mediterranis, tindran un cost de quasi 180.000 €

Imatge de l'exterior del Pavelló de Constantí Imatge de l'exterior del Pavelló de Constantí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2018 10:45

El nou projecte de remodelació del Pavelló Poliesportiu de Constantí ja ha estat aprovat i les obres començaran a finals d’aquest mes de gener i tindran una durada aproximada de tres mesos. El pressupost final del projecte és de quasi 180.000 € dels quals la Diputació de Tarragona n’aportarà quasi 100.000 €. Aquesta obra servirà per adaptar el Poliesportiu de Constantí per rebre les competicions d’halterofília dels Jocs Mediterranis.

El projecte de remodelació compta amb un gran nombre d’actuacions com són: l’adequació de la sala de calderes, la millora de la ventilació de la pista principal i un sistema de ventilació per la sala de cardio que s’adeqüi a la nova normativa, però també inclou la instal•lació de plaques solars per generar aigua calenta sanitària, la instal•lació d’un generador de vapor per al bany turc i la substitució del vas de jacuzzi existent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: