Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú es queixa que el govern els nega informació de l'estudi del transport públic urbà

El grup municipal de l'oposició ha presentat una reclamació davant la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) 

Els regidors de Vila-seca en Comú durant un plenari municipal Els regidors de Vila-seca en Comú durant un plenari municipal CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 18:20

Vila-seca en Comú ha presentat una reclamació davant la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) com resposta, segons ells, a la denegació de la petició que van formular per accedir a un estudi per implementar un sistema de transport públic urbà de titularitat municipal. El grup de l'oposició considera que, amb la denegació d'aquesta petició, “s'ha vulnerat el dret a la informació dels regidors i de les regidores” i suposa un “greuge comparatiu” atès que els regidors i regidores de l'equip de govern “sí que disposen d'aquesta informació”.

La Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) és l'òrgan independent de tutela del dret d'accés a la informació de la ciutadania a Catalunya, davant del qual qualsevol persona pot reclamar si una administració catalana (Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals, diputacions, sector públic i organismes vinculats a qualsevol d'aquestes administracions, Parlament de Catalunya, universitats, etc...) li ha denegat, totalment o parcialment, l'accés a la informació que havia sol·licitat o si no l'hi ha lliurada.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: