Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs, PP i Avui Democràcia es queden sols en l'intent de reprovació de Suñé

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), sosté que mantindrà el pacte de govern mentre no es confirmi el presumpte frau elèctric contra el regidor d'ABG/ Endesa hauria denunciat Suñé però ell nega els fets i defensa que és “un conflicte de l'àmbit privat”

El regidor Lluís Suñé (ABG) intervenint durant el ple extraordinari de l'Ajuntament de Torredembarra en què s'ha rebutjat reprovar-lo El regidor Lluís Suñé (ABG) intervenint durant el ple extraordinari de l'Ajuntament de Torredembarra en què s'ha rebutjat reprovar-lo ROGER SEGURA/ ACN
Vida Municipal Laia Molné
Dimecres, 10 Gener 2018 16:25

Tres dels partits polítics que formen l'oposició de l'Ajuntament de Torredembarra (Cs, PP i Avui Democràcia) han realitzat un intent fallit de reprovar al tercer tinent d'alcalde d'Acció Social, Lluís Suñé (ABG), qui fa quasi un any que està acusat d'haver realitzat un frau elèctric d'uns 3.000 euros al bar que ell mateix regentava (L'Auca Taverna). Cal destacar, com a novetat del cas, que segons publicava avui el Diari de Tarragona, el 21 d'octubre Suñé hauria estat denunciat per Endesa als jutjats del Vendrell. El regidor d'ABG, però, es reafirma, després d'aquesta acusació, que ell no “ha punxat ni manipulat la llum del local” i que a més, “no ha rebut cap citació dels jutjats”.

Els tres grups de l'oposició han criticat durament a l'equip de govern, per evitar el tema durant 11 mesos i “fer silenci per mantenir el pacte de govern i seguir cobrant dels ciutadans”, segons la regidora d'Avui Democràcia, Rosa Maria Guasch. A més, els grups que l'oposició que han convocat el ple extraordinari (Cs, PP i Avui democràcia) han demanat la dimissió de Lluís Suñé i inclús la de l'alcalde Eduard Rovira, per “falta de transparència”, segons ha assegurat el regidor de Cs, Toni Cruz.

L'alcalde de Torredembarra ha volgut remarcar que s'està treballant sobre “presumptes denúncies” i que tot i que sembla que Endesa ha denunciat a Suñé als jutjats, no hi ha citació i, per tant, no es pot saber si la denúncia és “per un reconeixement de frau elèctric o únicament per una reclamació de deute amb la companyia”.

Únicament els cinc regidors de Cs, PP i Avui democràcia han votat a favor de la proposta que ells mateixos havien presentat. El regidor de la CUP i els dos regidors del PdeCAT i Unió han decidit abstenir-se. Els quatre regidors d'ERC, els tres del PSC i el propi Lluís Suñé (ABG) s'han oposat, per la qual cosa la proposta ha quedat rebutjada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: