Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell, a contra-rellotge per acabar el Pla de barris del nucli antic

El Pla, vigent des de 2010, ha de quedar enllestit a finals d’aquest any per poder rebre les subvencions corresponents

Planell del Pla de barris del nucli antic de Calafell Planell del Pla de barris del nucli antic de Calafell CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2018 09:53

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat certs canvis en la gestió del Pla de barris del nucli antic, amb la intenció d’optimitzar esforços per enllestir el Pla a finals d’aquest any 2018. Any clau per acabar la darrera pròrroga del projecte, ja que és pràcticament impossible tornar-lo a ajornar. Per tant, les obres i projectes socials i de dinamització econòmica han d’estar acabats perquè puguin rebre la subvenció de la Llei de barris.

Per aconseguir-ho, la fundació Santa Teresa del Vendrell s’ha incorporat a la gestió del projecte, pel qual ja ha treballat en altres moments de la seva vigència. Aquesta incorporació ha permès contractar personal per impulsar la tasca pendent.

El projecte de millora integral del nucli antic de Calafell es va aprovar el 2010 i aquell mateix any va ser incorporat als beneficis de la Llei de barris de la Generalitat. Durant el seu termini ha patit diverses pròrrogues fruit de la crisi i les retallades pressupostàries. Finalment, s’hauran invertit uns 7 milions d’euros en el Pla, finançats entre l’Ajuntament de Calafell i la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: