Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Salou reclama cessar David Batalla del Patronat de Turisme per haver canviat la seu social de Best Hotels

Boquet (ERC): "Si aquesta empresa actua així, no mereix representar un òrgan com el Patronat de Turisme de Salou. Si no creu en el seu territori que marxi dels òrgans de representació"

Hotel Los Ángeles de la cadena hotelera de Salou Best Hotels Hotel Los Ángeles de la cadena hotelera de Salou Best Hotels CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Gener 2018 18:15

El grup municipal d'ERC Salou reclama a l'alcalde de Salou que cessi immediatament a David Batalla com a membre del consell rector del Patronat de Turisme de Salou a causa del recent canvi de seu social a Màlaga, fet per part de la cadena hotelera que regenta, Best Hotels. ERC vol rebutjar aquesta postura de la cadena perquè "s'ha demostrat que el canvi social de l'empresa a terres andaluses és innecessari per la situació que s'està vivint a Catalunya ni la seguretat institucional i ni jurídica". Per aquests motius, el portaveu d'ERC Salou, Alexandre Boquet, ha afirmat que "si aquesta empresa actua així, no mereix representar a ningú del sector turístic i menys en un òrgan de representació municipal com és el Patronat de Turisme de Salou. Si no creu en el seu territori que marxi dels òrgans de representació. Que tingui una mica més de dignitat i coherència."

Boquet ha reiterat que "aquesta postura és equivocada, ja que s'ha demostrat amb dades que l'economia del país no s'ha vist afectada per la situació de Catalunya" i ha afegit que "no entenem com una empresa nascuda aquí, a Salou, faci una maniobra d'aquestes seguint les recomanacions del bloc del 155".

Actualment David Batalla també és membre en representació de la Federació d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) de la que va ser fins fa poc el seu president.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: