Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els ciutadans de Roda de Berà no notaran la pujada del cadastre

L’Ajuntament ha aconseguit reduir el 4% de l’IBI aplicat durant aquest 2018 que se suma a la baixada directa d’un 2% de l’impost

Imatge d'arxiu d'un dels plens de Roda de Berà Imatge d'arxiu d'un dels plens de Roda de Berà CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 05 Gener 2018 10:48

La realització per part del govern espanyol d’una actualització cadastral a l’alça, amb un percentatge del 4%, ha desencadenat que l’Ajuntament de Roda de Berà hagi acordat en l'últim ple l'aplicació d'una reducció de l’IBI del mateix percentatge, per evitar als ciutadans la càrrega d’aquest impost. Segons el regidor d’Hisenda del municipi, Frederic Royuela, la mesura es pot prendre gràcies a “la bona gestió econòmica d’aquest govern durant els últims anys” que permetrà que els rodencs no notin la pujada del 4% del valor cadastral.

A més, aquesta mesura se suma a una reducció efectiva del 2% en la factura dels contribuents rodencs, ja que l’octubre de 2017 l’equip de govern va aprovar una reducció directa de l’impost d’un 2%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: