Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC aposta per rehabilitar els barris del Camp de Tarragona

El partit d’Iceta promou diverses propostes per millorar l’educació, la salut i l’economia dels municipis de Tarragona

Altres propostes destacades són acabar amb els problemes de pobresa energètica i millorar les atencions mèdiques Altres propostes destacades són acabar amb els problemes de pobresa energètica i millorar les atencions mèdiques LAIA MOLNÉ
Societat Laia Molné
Dijous, 07 Desembre 2017 12:45

Diverses mesures com seguir endavant amb el BCN World o rehabilitar els habitatges dels barris de Tarragona són algunes de les propostes de la cap de llista del partit per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, qui assegura que les eleccions no són únicament “independència sí o no” i que se’ls li ha de donar rellevància a nivell comarcal, establint millores per tot el Camp de Tarragona.

La màxima proposta d’Ibarra és rehabilitar els habitatges dels diversos barris de Tarragona aconseguint que la població es fixi en ells i les ciutats “es regenerin amb habitatges més eficients i menys despesa energètic”. Evitant així la creació de nous edificis i aprofitant els existents.

Econòmicament el PSC proposa continuar amb la realització de BCNWorld i del centre per activitats logístiques LOGI Penedès, argumentant que tot això crearà també turisme a diferents nivells i sobretot que ajudarà a crear un gran nombre de llocs de treball perduts per la crisi.

El partit també posa en relleu la importància d’acabar amb la pobresa energètica i d’habitatges i millorar les atencions mèdiques, reduint dràsticament les llistes d’esperes. El numero dos de la llista del PSC per Tarragona, Carles Castillo, assegura que duran a terme un “pla de xoc immediat per millorar aquestes situacions”.

Finalment també s’ha posat en rellevància l’educació i la falta d’instal·lacions adequades en alguns col·legis públics de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: