Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

S'aprova el Contracte Programa de Benestar Social al Priorat per al 2017-2019

El pressupost total ascendeix a 549.000 euros

Imatge del Consell Comarcal del Priorat Imatge del Consell Comarcal del Priorat CEDIDA
Vida Municipal
Dijous, 07 Desembre 2017 11:08

El ple del Consell Comarcal del Priorat ha aprovat el Contracte Programa 2017-2019 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'ens prioratí, en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat.

El pressupost total ascendeix a 549.000 euros i inclou partides per ajuts d'urgències socials, Serveis d'Atenció Domiciliària, resposta urgent per a dones que es troben en situació de violència, programes d'atenció als migrants, servei de transport adaptat, accessibilitat i joventut, entre d'altres.

Aquestes polítiques, en el cas de la comarca del Priorat, les desplega l'àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, encarregada de l'impuls i coordinació de les actuacions relacionades amb Joventut, Educació, Cultura, Serveis Socials, Sanitat, Esports i Participació Ciutadana.

Aquest compromís del Departament amb l'Administració local permet planificar coordinadament la prestació dels serveis socials i altres programes de benestar social i polítiques d'igualtat, famílies amb infants, gent gran, acció comunitària, persones amb discapacitat, infants i adolescents, joventut, persones amb problemes de drogodependències i persones immigrades, entre d'altres.

En paraules del president del Consell Comarcal del Priorat, Jordi Sabaté, "des del Consell Comarcal treballem cada dia per lluitar contra l'exclusió social i a favor dels col·lectius més vulnerables, i seguirem fent aquesta feina, en la mesura dels recursos que tinguem, perquè avui dia és una prioritat absoluta". Sabaté no dubta que la situació actual "segueix demostrant que hi continua havent moltes persones i famílies en risc d'exclusió social també en petites comunitats i en el món rural, i cal que no baixem la guàrdia pel que fa a les polítiques socials i d'igualtat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: