Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs insta a l'Ajuntament a reconèixer el treball de la Guàrdia Civil i la Policía Nacional en el atemptats de Cambrils

Patricia de Miguel (Cs) li recorda a l'alcaldessa Camí Mendoza (ERC) que "Cambrils va redactar un manifest per agrair a tots els cossos de seguretat el seu treball"

La regidora de Ciutadans, Patricia de Miguel, durant l'últim ple de l'Ajuntament de Cambrils La regidora de Ciutadans, Patricia de Miguel, durant l'últim ple de l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 16:48

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Cambrils, Patricia de Miguel, ha lamentat que "la Guàrdia Civil i la Policía Nacional no rebin cap reconeixement per part de l'Ajuntament pel seu treball durant els atemptats del passat 18 d'agost", després que el ple ordinari de novembre hagi aprovat una iniciativa per distingir el treball de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, l'Hospital lleuger, Cruz Roja i el telèfon d'emergències 112.

La regidora de la formació taronja li ha volgut recordar a l'alcaldessa Camí Mendoza (ERC) que "la Patrulla Fiscal Terrestre de la Guàrdia Civil va estar present durant la fatídica matinada". Per això, l'ha convidat a "prestar més atenció en les comissions de distincions honorífiques, per tal de no descuidar cap cos de seguretat i incloure'ls a tots en les commemoracions".

Finalment, Patricia de Miguel ha recordat que "en el ple ordinari d'agost es va redactar un manifest per agrair a tots els cossos de seguretat el seu treball".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: