Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu i Forn de Vidre es remodelarà el 2018

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet aprova un pressupost d'1,3 milions per al 2018 / A més de la reforma del museu, s'invertirà en la millora de carrers i camins

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 17:07

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha aprovat en el darrer ple un pressupost d’1,3 milions d’euros per al 2018, amb els vots a favor dels regidors de l'equip de govern i l'abstenció del representant de l'oposició. Es destinarà bona part de les seves inversions a la millora de carrers i camins i a la remodelació del Museu i Forn del Vidre, amb l'objectiu de millorar les infraestructures i equipaments de la població.

En total, el capítol d'inversions ascendeix a 433.550 €. S'invertiran 176.950 € en diversos carrers, amb l'ajuda del Servei d'Assistència Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. S'arranjaran els carrers Mestre Rebull i Mestre Manresa, eix vertebral dels carrers "de Dalt", entre el carrer Major i la plaça de l'Església. Aquesta es considera una reforma important perquè l'eix recull una part del clavegueram, els pluvials i altres serveis públics. Pel que fa a les inversions en camins, es destinaran 55.000 € entre diferents vies, amb una actuació específica al camí del Tossal, en el tram proper a la deixalleria municipal, en què es van detectar desperfectes a causa de l'erosió per les pluges.

La remodelació del Museu i Forn del Vidre s'inclou en el programa de rellançament d'aquest espai cultural i turístic del municipi amb una inversió de 66.000 €. Es preveu l'adequació de la part baixa del museu, amb la millora de l'espai de recepció i una botiga més gran, la millora del taller i la instal·lació d'un forn més eficient energèticament.

També s'han previst altres inversions com la compra dels horts contigus a la plaça de les Orenetes per eixamplar aquesta àrea d'aparcament, o les destinades al par infantil del raval de Lleida. L'alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, explica que es tracta d'un pressupost continuista que "comportarà una embranzida en projectes i serveis estratègics per al futur del municipi".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: