Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els regidors del PSC abandonen el ple de Cunit "pels insults rebuts"

Els regidors del PSC, Ciutadans i PP van marxar de la sala "ofesos" pel tracte rebut per part de regidors del govern durant el debat d'una moció a favor de l'alliberament dels presos polítics

Ajuntament de Cunit Ajuntament de Cunit CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Novembre 2017 10:47

Plenari crispat i pujat de to el que va tenir lloc dijous a l'Ajuntament de Cunit. El grup municipal del PSC, a l'oposició, va abandonar el ple municipal pels insults rebuts per part del portaveu del govern, Pablo Ruiz (PDeCAT), que, segons els regidors socialistes, va titllar-los de "feixistes, falangistes i franquistes" en el debat sobre una moció d'ERC en què es demanava la llibertat dels presos polítics. Els regidors de Ciutadans i del PP també ban abandonar la sessió plenària abans de la votació de la moció "ofesos" pel tracte rebut per part d'alguns regidors del govern.

La portaveu del PSC a Cunit, Judith Alberich, afirma que els socialistes "condemnen contundentment els insults i la violència verbal dels que vàrem ser objecte per part del portaveu del PDeCAT, que en el segon torn d'intervenció va acusar-nos de ser còmplices d'un règim feixista amb actituds pròpies de la Falange i un llarg etcètera". En aquest sentit, la regidora socialista ha subratllat que "els socialistes respectem totes les posicions i opinions polítiques democràtiques però no admetem cap tiups d'insult ni de violència verbal". Finalment, Alberich defensa que "als socialistes ningú ens ha de donar lliçons de democràcia, ni de lluita contra el franquisme i contra qualsevol manifestació feixista", alhora que cita com a exemple "l'assassinat d'Ernest Lluch per part dels botxins feixistes d'ETA, que aquests dies es recorda".

Judith Alberich també ha lamentat que l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras (PDeCAT), "hagi permès els insults dirigits al nostre grup municipa i, per tant, hagi optat pel silenci còmplice". L'edil socialista també retreu la mateix actitud als partits de l'equip de govern, ERC, PDeCAT i ICV.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: