Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT denuncia que Tarragona segueix sent l’única capital sense mapa acústic

El grup de l'oposició recorda que havia d’estar llest el passat setembre i preguntarà al ple el perquè d’aquest retard

L'A-7 envolta el Parc Francolí de Tarragona L'A-7 envolta el Parc Francolí de Tarragona AV PARC FRANCOLÍ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Novembre 2017 10:57


El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) preguntarà al plenari d’aquest divendres 17 de novembre el perquè del retard en l’elaboració del mapa acústic de la ciutat. “Tarragona continua sent l’única capital que no disposa de mapa acústic”, ha lamentat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, que ha recordat que l’equip de govern va assegurar tenir-lo enllestit aquest passat setembre. “No en sabem res”, ha assegurat Abelló, que ha assenyalat que fa gairebé un any que el síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, reclama el mapa acústic a l’Ajuntament de Tarragona.

“Tarragona necessita aquesta eina per tal d’avaluar la situació acústica ambiental existent a la ciutat i, d’aquesta manera, evitar, prevenir o reduir els efectes nocius i les possibles molèsties de l’exposició al soroll ambiental”, ha manifestat Abelló. El portaveu del PDeCAT ha recordat que són moltes les zones de la ciutat on els veïns i veïnes fa anys que pateixen molèsties per soroll, com és el cas, per exemple, dels espais pròxims a l’autovia A-7 o a l’autopista AP-7 o carrers i places del mateix centre o de la Part Alta de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: