Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les comarcals d’ERC trien els candidats per formar part de la llista per Tarragona del 21D

Cares noves en política, com la periodista Raquel Sans, i d'altres que ja exerceixen com Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Carme Folch són els escollits pels congressos d’ERC

La periodista Raquel Sans ha estat la persona escollida pel congrés comarcal del Tarragonès La periodista Raquel Sans ha estat la persona escollida pel congrés comarcal del Tarragonès CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2017 18:56

Raquel Sans, Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Maria del Carme Folch són les persones escollides als congressos comarcals d’ERC al Camp de Tarragona per formar part de la llista que Esquerra formarà per les eleccions del 21D al Parlament. La periodista i independent, Raquel Sans ha estat l’escollida com a candidata al congrés del Tarragonès, Noemí Llauradó, regidora d’ERC Reus, la més votada al Baix Camp, Òscar Peris, fins ara delegat del Govern i regidor d’ERC Valls, a l’Alt Camp, el diputat del Parlament, Ferran Civit, escollit per la Conca de Barberà i Maria del Carme Folch, alcaldessa de Marçà, per la comarca del Priorat.

Aquests candidats han estat escollits per les comarques del Camp de Tarragona i seran candidats amb la resta de comarques de l’Ebre i del Baix Penedès per formar la llista per la circumscripció de Tarragona.

Els perfils

Raquel Sans, periodista i independent, ha estat escollida al congrés comarcal d’ERC Tarragonès, i ha manifestat que “la situació que vivim obliga a prendre partit i a fer pinya per construir un país més just on, com a punt de partida, no es pugui empresonar les persones per les seves idees”. Sans ha especificat que “la defensa dels interessos de les nostres comarques al Parlament ha estat sens dubte una motivació per fer aquest pas”.

La reusenca Noemí Llauradó, escollida pel congrés comarcal del Baix Camp, ha apuntat que “em comprometo amb la comarca i amb el país per tot allò que pugui ser útil”. Llauradó ha volgut fer èmfasi i agrair “el suport rebut pels companys i companyes militants de la Comarcal del Baix Camp, en especial a la presidenta comarcal, Irene Aragonès i a la presidenta local de Reus, Ester Alberich”.

El candidat escollit per la comarca de l’Alt Camp, Òscar Peris, ha manifestat que està “orgullós de la confiança que m’han fet els militants de Valls i l’Alt Camp” i ha afegit que “tinc moltes ganes de guanyar aquestes eleccions per a seguir defensant la República”.

Ferran Civit, candidat escollit per la comarcal de la Conca de Barberà, ha reclamat que “ara és l’hora de llibertat, l’amnistia i la república” i ha complementat que “en aquestes eleccions hi ha dos fronts, el democràtic i el constitucional. Tenim claríssim on estem”.

Finalment, l’escollida per la comarca del Priorat, Maria del Carme Folch, ha remarcat que “ser escollida com a possible candidata és una oportunitat per continuar treballant pel país” i ha conclòs “que aquestes eleccions hem de demostrar ser majoria”.

La resta de persones escollides per completar part de la llista han estat Jean-Marc Segarra, Sergi Albarrán, Marina Giner i Neus Cerdà (Tarragonès), Camí Mendoza, Irene Aragonès i Àngel Xifre (Alt Camp) i Maria Antònia Dalmau (Alt Camp).

Publicitat