Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell aprova canviar el nom del carrer General Prim pel de Primer d'Octubre gràcies a un error del PP

El PP de Vendrell reconeix un error en la votació de reanomenar un carrer 1-O

Imatge del darrer ple de l'Ajuntament del Vendrell Imatge del darrer ple de l'Ajuntament del Vendrell CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 02 Novembre 2017 08:55

L'Ajuntament del Vendrell va aprovar en el darrer ple canviar el nom actual del carrer General Prim pel de Primer d'Octubre, gràcies a l'abstenció del PP, que va cometre un error en el moment de la votació de la moció presentada per Som Poble. El grup municipal del PP ja ha anunciat que s'oposarà a modificar el nom de General Prim a les "comissions pertinents".

La moció havia prosperat gràcies a l'abstenció, insòlita, dels populars que ara intentaran esmenar "l'error" oposant-se a fer aquest canvi en les comissions on es tracti la modificació del nom del carrer. En un breu comunicat, el PP de Vendrell anuncia la seva oposició al nom 'Primer d'Octubre' per ser la data en què "es va dur a terme un acte manifestament il·legal". 

El portaveu del portaveu del PP i la CUP havien protagonitzat un intercanvi d'opinions en el debat de la moció que va acabar amb alguna pujada de to, i el portaveu cupaire titllant "d'hipòcrita" a l'popular.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: