Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC es planta davant les ordenances del Vendrell

PxC, ERC, Sí Se Puede, Som Poble, PP i Ciutadans han anunciat la intenció de votar en contra en el ple d'avui

La portaveu d'ERC, Eva Mata, en un ple de l'Ajuntament del Vendrell La portaveu d'ERC, Eva Mata, en un ple de l'Ajuntament del Vendrell C.M.
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dimarts, 31 Octubre 2017 11:29

El grup municipal d’ERC al Vendrell presentarà avui un conjunt de dotze esmenes a la proposta del govern local amb l’objectiu d’aconseguir una reducció dels impostos als ciutadans, ampliar les ajudes a les famílies nombroses, impulsar l’ús d’energies renovables i afavorir el petit comerç. ERC considera injustificable la voluntat del govern d’incrementar l’IBI en un 2,25% i la taxa de recollida de residus en un 10%.

El grup republicà proposa incrementar la taxa de guals per a les grans superfícies i benzineres i gravar amb un recàrrec els habitatges buits dels grans tenidors.

ERC considera que ha arribat el moment de tornar als contribuents part de la càrrega fiscal que han hagut de patir des del 2012 per culpa de la mala gestió de les finances municipals. La portaveu d’ERC, Eva Mata, creu que la recaptació de l’IBI de les autopistes que no estava previst en cap dels escenaris del pla d’ajust permet reduir l’IBI un 1% a tots els contribuents sense que els comptes de la corporació se’n ressentin.

Tanmateix, Mata també reclama que la bonificació a les famílies nombroses s’ajusti a les necessitats reals, ja que “no és el mateix una família de tres fills que una de cinc”. Mata també reclama un reglament que permeti revisar i ordenar el recàrrec d’IBI que hi ha per als habitatges desocupats.

Els partits de l'oposició PxC, ERC, Sí Se Puede, Som Poble, PP i Ciutadans han anunciat la intenció de votar en contra en el ple que se celebrarà aquest dimarts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: