Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Banyeres contracta vigilància externa per frenar robatoris

Des de principis d’octubre, hi ha hagut sis atracaments al municipi

Banyeres del Penedès Banyeres del Penedès ARXIU/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal El Punt Avui/ACN
Diumenge, 29 Octubre 2017 15:31

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha contractat, “amb caràcter d’urgència”, una empresa de vigilància externa per aturar l’onada de robatoris que el municipi està registrant des de principi d’octubre. Segons el consistori, fa dues setmanes hi va haver quatre atracaments a cases particulars, fet que va propiciar diverses converses amb els Mossos d’Esquadra per millorar la vigilància –el municipi no disposa de policia local. Amb tot, dilluns, hi va haver un nou robatori i, dimecres, un altre, “a plena llum del dia i amb armes blanques”, lamenta l’Ajuntament.

Atesa la situació, el consistori ha contractat una empresa de vigilància privada que garantirà que dos agents patrullin 24 hores al dia. Simultàniament, els Mossos d’Esquadra han augmentat la presència a Banyeres, tant pel que fa a dispositius de prevenció, com al patrullatge d’investigació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: