Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcalde Ballesteros s’explica davant el Senat

Defensa la seva actuació durant l’1-O després que 6 membres d’aquest òrgan assessor tarragoní hagin dimitit / La ‘soprano’ Marta Matheu s’hi incorpora

Marta Matheu i l'alcalde Ballesteros, amb la resta de membres del Senat tarragoní Marta Matheu i l'alcalde Ballesteros, amb la resta de membres del Senat tarragoní JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 12 Octubre 2017 11:01

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, es va reunir ahir de forma extraordinària amb el Senat Tarragoní, després que sis dels 39 membres que integren aquest òrgan assessor presentessin durant els últims dies la seva dimissió per mostrar el seu desacord amb la inacció del mateix alcalde durant les càrregues policials de l’1-O. Ballesteros va dir que “respecta” les raons adduïdes pels membres dimissionaris, tot i que en la reunió va defensar la seva actuació: “He donat les explicacions sobre les meves actuacions abans, durant i després [de les càrregues policials], i la meva posició de condemna de la violència, i he rebut molt bons inputs dels membres del Senat”, va dir quan va sortir de la trobada.

Àngel Òdena, Joana Zaragoza, Frederic Porta, Marina Robert, Josep Maria Solé Poblet i Rosa Llorach han decidit en els últims dies deixar el càrrec en aquest òrgan consultiu i d’opinió que assessora l’alcalde en la projecció i planificació de la ciutat. Ahir, l’alcalde Ballesteros va nomenar la soprano Marta Matheu com a nova incorporació al Senat, i va anunciar la seva intenció de cobrir les altres places que han quedat buides després de la cadena de dimissions.

El Senat també va acordar intensificar les seves trobades, que fins ara eren trimestrals i que passaran a convocar-se cada dos mesos. També van decidir crear comissions de treball sectorials, per incidir de manera més directa en els respectius àmbits. Després que també s’hagi qüestionat la utilitat d’aquest òrgan, Ballesteros va destacar ahir que “el Senat és un instrument molt vàlid”. I en va posar alguns exemples: “Gràcies al Senat van defensar la capitalitat de Tarragona o van sortir a amenaçar Adif per les obres de l’estació ferroviària.” El Senat Tarragoní està format per persones de reconegut prestigi acadèmic, professional i social vinculades amb la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: