Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls treu el retrat del rei de la sala de plens

L'alcalde Albert Batet defensa que la decisió s'ha pres com a conseqüència del discurs de Felip VI, que "no va recordar ni cap dels ferits ni dels més de dos milions de catalans que volen la independència"

Imatge de la sala de plens sense la fotografia del rei Felip VI Imatge de la sala de plens sense la fotografia del rei Felip VI EL VALLENC
Vida Municipal Azahara Palomares / El Punt Avui
Dimecres, 11 Octubre 2017 08:42

El retrat del rei Felip VI ha deixat de presidir la sala de plens de l’Ajuntament de Valls. La decisió, presa per l’alcalde, Albert Batet (PDeCAT), es va visualitzar dilluns en la celebració del primer ple des de l’estiu, i va provocar les queixes del regidor del PP, Francesc Caballero, que va subratllar que l’absència del retrat “pot ser motiu d’impugnació del ple”.

Batet, per la seva banda, va defensar que la decisió de treure el retrat de Felip VI s’ha pres en referència a l’expressat pel monarca en el missatge televisat del dia 3 d’octubre. “Va abdicar dels catalans i dels vallencs en aquest discurs, ja que no va recordar ni cap dels ferits ni dels més de dos milions de catalans que volen la independència”, va afirmar Batet, que va subratllar que el rei “no va fer la seva funció, que és fer de mediador”. L’alcalde vallenc va dir que la decisió s’ha pres “en defensa de la democràcia”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: