Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcaldessa de Cunit diu que el referèndum "no el podrà aturar ningú"

Montse Carreras defensa que el referèndum “ja no és qüestió de lleis, sinó de llibertats i democràcia”

L'alcaldessa de Cunit, Montse Carreras, -al centre- acompanyada dels alcaldes de Bonastre, Llorenç del Penedès, Font-rubí, Torrelles i la Bisbal del Penedès L'alcaldessa de Cunit, Montse Carreras, -al centre- acompanyada dels alcaldes de Bonastre, Llorenç del Penedès, Font-rubí, Torrelles i la Bisbal del Penedès ACN
Vida Municipal El Punt Avui/ACN
Dijous, 28 Setembre 2017 07:46

L’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras (PDeCAT), va declarar ahir davant de l'Audiència de Tarragona. Carreras es va acollir al seu dret de no declarar i va advertir que “el sentiment d’un poble no el pot aturar ningú” perquè això “ja no és qüestió de lleis, sinó de llibertats i democràcia”. L'alcadessa va assegurar que el referèndum “no el podrà aturar ningú”.

La compareixença de l’alcaldessa de Cunit davant el fiscal a l’Audiència de Tarragona va durar poc menys de mitja ahora. A la sortida, desenes de veïns, alguns d’ells amb estelades, van acompanyar Carreras a les portes de l’edifici amb crits de “Montse, Montse!” i “Votarem!”.

L’alcaldessa de Cunit també va rebrel suport d’altres batlles del Penedès que van acudir amb la vara d’alcalde: Agnès Ferré, de la Bisbal del Penedès; David Godall, de Bonastre; Jordi Merlès, de Llorenç del Penedès; Xavier Lluch, de Font-rubí, i Sergi Vallès, de Torrelles de Foix. L’alcalde de Valls, Albert Batet, també va fer costat a l’alcaldessa, així com alguns regidors del partit.

D’altra banda, l’alcaldessa va confirmar a l'ACN que aquest dimarts agents dels Mossos d’Esquadra es van personar als punts de votació per fer preguntes als seus responsables sobre el referèndum i omplint actes. “La gent que està treballant allà no sap res i no pot declarar res”, va explicar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: