Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pla d’ocupació a llarg termini, a Calafell

El pla consisteix en crear ocupació i formar desocupats

Beneficiaris del programa 'Calafell Crea' Beneficiaris del programa 'Calafell Crea' AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dissabte, 23 Setembre 2017 11:24

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat un nou pla d’ocupació pensat per crear ocupació i formació a persones en situació d’atur durant un període de quatre anys. D’aquesta manera, segons el govern, es pot garantir la continuïtat de les accions que es facin i se’n poden plantejar algunes de llarg recorregut.

En l’últim ple municipal es va aprovar el conveni amb la Fundació Santa Teresa del Vendrell, que ha gestionat el programa 'Calafell Crea' durant cinc edicions. La fórmula és la mateixa: generar ocupació i formar desocupats alhora que es desenvolupen projectes de millora i iniciatives socials al municipi.

Al llarg d’aquests quatre anys es crearà un parc d’habitatges de lloguer social, després que en una edició anterior del 'Calafell Crea' ja es va fer un cens per identificar aquells espais que es podien utilitzar amb aquesta finalitat.

Amb aquest programa també s’afrontarà el tram final del pla de barris del nucli antic, les franges de seguretat contra incendis forestals a les urbanitzacions, suports al menjador solidari i al banc dels aliments, o diferents accions de suport a persones amb discapacitats i trastorns mentals o deteriorament cognitiu. El pla també preveu accions culturals com ara la creació d’una oficina d’atenció a les entitats i associacions i la dinamització de centres cívics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: