Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reforç d’estiu de la Policia Municipal del Vendrell

També s'ha fet una rehabilitació i adequació de les dependències de la Policia Municipal als barris marítims, a través d’un pla d’ocupació

Agents que reforçaran el servei a les platges del Vendrell Agents que reforçaran el servei a les platges del Vendrell CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Juliol 2017 18:45

Com cada estiu, amb motiu de l’increment de la població i de la seva concentració als nuclis de les platges, la Policia Municipal del Vendrell ha reforçat el servei amb vuit agents més que, durant tres mesos, faran tasques assistencials, d’informació, de detecció d’incidències, de regulació del trànsit, entre d’altres. A part, també s’han cobert dues places que havien quedat vacants per jubilacions recents.

D’altra banda, a través d’un pla d’ocupació, s’ha fet una rehabilitació i adequació de les dependències de la Policia Municipal als barris marítims per millorar les condicions del lloc de treball dels agents i per poder donar una millor atenció a la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: