Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acusen Carnicer de no voler negociar el pressupost

Els tres partits d'esquerres a l'oposició del Vendrell –SSP, Som Poble i ERC– asseguren que el govern els ha negat informació

Óscar Blasco, Eva Mata i Alfredo Valdivielso parlen abans d'un ple Óscar Blasco, Eva Mata i Alfredo Valdivielso parlen abans d'un ple CATI MORELL/ TAEMPUS
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dijous, 11 Mai 2017 08:06

Els tres partits d'esquerres a l'oposició del Vendrell –Sí Se Puede-el Vendrell (SSP), Som Poble i ERC– asseguren que l'equip de govern en minoria (el PSC, CiU i un regidor no adscrit) s'ha negat a donar-los la informació que demanaven per poder analitzar la proposta de pressupost per al 2017. Representants de les tres formacions van comparèixer dimarts al vespre a la sala de plens de l'Ajuntament per fer pública la situació.

Segons ells, el document de condicions que els va entregar l'alcalde per començar a negociar era tan poc concret que no els permetia prendre decisions. A més, asseguren que el govern no ha mostrat cap predisposició a escoltar les aportacions que podien fer al document final, i això els fa pensar que l'anunci no ha estat res més que una escenificació del govern municipal.

El regidor de Som Poble, Alfredo Valdivielso, creu que no hi ha hagut mai la intenció de negociar per part de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer (PSC). Segons ell, quan en la primera reunió l'alcalde els va dir que la proposta feta era “un document de màxims” i que només acceptaria parlar-ne si s'avenien a acceptar les condicions prèvies, ja van pensar que no hi podrien fer gaires aportacions. La portaveu d'ERC, Eva Mata, considera criticable que la voluntat de negociació del govern es resumeixi en un full per una cara, en un context econòmic complicat tant per a la població com per a l'Ajuntament del Vendrell. Els tres partits d'esquerres creuen que Carnicer ha negociat el pressupost amb C's i el PP, partits als quals ha informat i amb els quals ha mantingut una negociació real, segons es desprèn de les declaracions dels dos partits de dretes de l'oposició al Vendrell.

 

“No hi ha hagut mai voluntat d'escoltar-nos”

Les condicions inicials imposades pel govern de Martí Carnicer i que, segons l'oposició, negaven una negociació justa i transparent, fan pensar que el govern ja havia triat els companys de viatge per al pressupost del 2017.

Els tres partits d'esquerres consideren molt simptomàtic que mentre ells trobaven a faltar informació per poder fer propostes i prendre decisions els regidors de C's ja fessin pública la seva voluntat d'entrar a negociar donant per bones les condicions del govern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: