Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell crearà un consell de seguretat municipal

Aquest serà el primer consell de participació temàtic que es posarà en marxa a l'Ajuntament de Calafell

Imatge d'arxiu d'una reunió d'una junta local de seguretat Imatge d'arxiu d'una reunió d'una junta local de seguretat ARXIU/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal Taempus
Dimecres, 10 Mai 2017 08:22

L'Ajuntament de Calafell ha aprovat aquesta setmana la creació del consell municipal de seguretat i prevenció. Serà un organisme que fomentarà la participació ciutadana en la planificació de la seguretat pública. Aquest serà el primer consell de participació de caràcter temàtic que es posarà en marxa a l'Ajuntament de Calafell, just després de l'aprovació del reglament de participació ciutadana, fa poques setmanes.

El nou consell de seguretat estarà format per representants dels cossos de seguretat i protecció civil, els grups polítics municipals, les associacions de veïns i entitats de les urbanitzacions i les de comerciants, i altres entitats socials i econòmiques del municipi, així com representants dels serveis locals de Benestar Social i Ensenyament. Aquesta era una promesa d'anteriors governs (es va formular per primer cop el 2001) que es va aprovar en el ple de dimarts amb l'únic vot en contra de C's com a mesura de protesta pel format de la convocatòria del ple.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: