Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ple de Calafell aprova els comptes enmig de retrets entre el govern i l’oposició

CiU carrega contra el govern i afirma que aquest té atemorits els treballadors municipals, mentre l’alcalde acusa l’oposició “d’escampar la merda”

Imatge del ple de Calafell celebrat dilluns passat Imatge del ple de Calafell celebrat dilluns passat TV CALAFELL
Vida Municipal Josep M. Flores/ Taempus
Dimecres, 22 Febrer 2017 08:54

El ple de Calafell va aprovar dilluns al vespre el pressupost municipal d’enguany en una sessió en què govern i oposició, principalment CiU, es van intercanviar greus retrets de col•locació d’amics i de mala gestió dels recursos econòmics. El govern calafellenc (PSC, UAM i PP) va tirar endavant la seva proposta econòmica amb el suport del regidor d’ERC i de l’exregidor de Ciutadans i ara no adscrit, el qual, de facto, actua com un regidor més del govern i fins i tot té responsabilitats en comissions municipals. CiU és a l’oposició des de les passades eleccions tot i ser el grup polític amb més regidors.

L’intercanvi d’acusacions més greus el van protagonitzar l’alcalde, Ramon Ferré, i la regidora convergent Montserrat López, que va acusar el govern de tenir “atemorits” els treballadors municipals i de prescindir de tècnics qualificats “perquè no són de la seva corda política”. López va reblar el clau: “No vull pensar que totes aquestes externalitzacions de serveis que vostès promouen siguin només per donar feina i col•locar els seus amics.” L’alcalde no es va poder estar de respondre a les provocacions i va ser expeditiu davant les acusacions de la regidora de CiU: “Vostè sempre es dedica a escampar la merda, n’és una artista.”

Ferré va negar totes les acusacions i va defensar la proposta de pressupost, tot i que va admetre que no s’havia debatut tant com les taxes municipals. “Anem tard i no calia debatre amb els grups que ja van votar en contra de les taxes”, va justificar l’alcalde, que també va lamentar que el grup convergent qualifiqui les inversions del pressupost de “política de totxo”. “Construir un centre cívic o arreglar les deficiències de les escoles del municipi no són política de totxo, senyors, són política social perquè beneficien directament la ciutadania”, va concloure l’alcalde de Calafell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: