Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern de Cunit acusa a Ciutadans de ser “hipòcrita” amb els veïns

El regidor de Relacions Ciutadanes no entén perquè la portaveu de C’s no qüestiona els altres topalls que hi ha al poble

Imatge dels topalls de l'aparcament que hi ha davant del Burger King de Cunit Imatge dels topalls de l'aparcament que hi ha davant del Burger King de Cunit CEDIDA
Vida Municipal Albert Morera
Dimecres, 08 Febrer 2017 12:47

El regidor de Relacions Ciutadanes de Cunit, Martin Grondona, acusa a la portaveu de Ciutadans, Esther Otero, de ser una “hipòcrita”, ja que critica amb “molta crueltat” els topalls ja retirats i no els que hi ha a l’aparcament situat davant el Burger King. A més, l’edil de Guanyem Cunit denuncia a la senyora Otero de “fer mal al poble”, perquè “només vol donar una mala imatge de la localitat”.

L’edil cunitenc no entén perquè C’s qüestiona uns topalls homologats, amb tots els certificats i pintats d’un color estrident; i, en canvi, els que hi ha a l’aparcament davant d'una cadena internacional de menjar ràpid de “dubtosa homologació” i ni tan sols pintats amb un color visible, no hi fa res. També recorda que fa un any, es van instal·lar uns testos quan es va peatonalitzar el centre del poble, pel qual també hi havia caigudes i “ningú va cridar a la premsa per a que vingués”.

Uns topalls que provocaven ferides

Fa uns mesos, en uns dels pàrquings de Cunit, es van instal·lar uns topalls als aparcaments amb l’objectiu de millorar el seu bon ús. Però, durant l’últim mes, més d’una vintena de ciutadans i ciutadanes han caigut a causa d’aquests objectes i alguns s’han trencat el nas o la boca. Arran de les cinc denúncies de ferits pels topalls a l’Ajuntament, el govern municipal va decidir retirar-los. Grondona afegeix que quan es posa un obstacle en un lloc on no hi havia és habitual que ensopeguis, “és qüestió d’acostumar-s’hi”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: