Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Francesc Benet (ERC), nou president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El regidor de Montblanc susbtituirà els propers dos anys i mig el president sortint Josep Pijoan (FIC)

El regidor d'ERC de Montblanc, Francesc Benet, mostra el desplegament de fibra òptica al municipi, en una imatge d'arxiu El regidor d'ERC de Montblanc, Francesc Benet, mostra el desplegament de fibra òptica al municipi, en una imatge d'arxiu EL PUNT AVUI
Vida Municipal Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimecres, 01 Febrer 2017 08:16

Francesc Benet, regidor d'ERC de Montblanc, exercirà els dos anys i mig vinents la presidència del Consell Comarcal de la Conca de Barberà en substitució de Josep Pijoan (FIC). El relleu al càrrec estava previst en el pacte que ERC va signar amb la FIC a l'inici del mandat i que consistia a compartir la presidència de l'ens.

En la sessió de la presa de possessió, Benet es va comprometre a continuar el repte de “mantenir la unanimitat de tots els consellers i partits”, reconeixent que també CiU i el PSC formen part de l'acord de mandat.

Pel que fa als projectes de futur que afrontarà al capdavant de l'ens, va refermar la intenció de treballar en matèria de medi ambient en la “recollida porta a porta”. També es va referir a la tasca que es desenvolupa a Concactiva i a la necessitat de destinar esforços a la creació d'empreses i a la formació de persones als llocs de treball.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: