Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC de Calafell vol declarar García Albiol persona ‘non grata'

El líder del PP català va dir que el president de la Generlitat havia "fet el ridícul" a la conferència de Brussel·les i va citar la presència "d'uns senyors de Calafell" per restar importància al públic assistent

Un dels ciutadans de Calafell present a la conferència de Puigdemont a Brussel·les Un dels ciutadans de Calafell present a la conferència de Puigdemont a Brussel·les CEDIDA
Vida Municipal El Punt Avui/ACN
Dissabte, 28 Gener 2017 10:19

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Calafell demanarà que el cap del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, sigui declarat persona non grata al municipi. Els republicans han presentat una moció amb aquesta petició per debatre al ple municipal del 6 de febrer vinent, en la qual lamenten que aquest dimarts passat Albiol es referís amb “menyspreu” i “nul respecte” als veïns del poble que havien assistit a la conferència que el govern va pronunciar al Parlament Europeu.

En ple debat parlamentari, el líder dels populars va dir que el president Puigdemont havia “fet el ridícul” durant la conferència a Brussel·les, i va posar com a exemple la presència “d'uns senyors de Calafell” per restar importància al públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: