Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el tradicional Bany de Sant Silvestre a Tarragona

Tindrà lloc el dissabte, 31 de desembre, a les 13h i comptarà amb altres activitats com Zumba i Jocs a Platja

Imatge de l'anterior edició del bany de Sant Silvestre a Tarragona. Imatge de l'anterior edició del bany de Sant Silvestre a Tarragona. CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 30 Desembre 2016 18:57

Un any més, l’Associació de Veïns del Port torna a organitzar el popular Bany de Sant Silvestre 2016 que enguany arriba a la 32a Edició i repetirà com l’any passat la fórmula de complementar-se amb Masterclass de Zumba, a les 10:30h; i Jocs a Platj, a les 11:30h; per a grans i petits. Tindrà lloc a la Platja de la Comandància, la platja petita.

El cap de comunicació i secretari de l’Associació de Veïns del Port de Tarragona, A. V. V del Port, Adrià Recasens, al capdavant de la Comissió de Joventut, Cultura i Festes de l’entitat, tornarà a fer de speaker. “L’any passat vam apostar per arrodonir el matí amb altres propostes com el zumba i jocs familiars que van funcionar molt bé, entretenint als assistents fins al moment del bany; una fórmula que volem repetir i consolidar”, explica.

Bany de Sant Silvestre

Serà a les 13h quan es dispararà el petard per donar lloc a la tradicional remullada de Cap d’Any i a continuació els voluntaris de l’associació veïnal entregaran les samarretes, caldo calent, cava i neules per als banyistes participants. Novament s’anima a fer el bany disfressat ja que també es premiarà a la millor disfressa; i, enguany, es reservaran algunes samarretes per als valents que s’atreveixin a cantar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: