Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La festa de la Marató de TV3 a Vimbodí i Poblet recapta quasi 5.000€

Convertida en la gran festa solidària del municipi, al sopar popular es va comptar amb 270 persones

Els assistents a la festa de la Marató, dissabte dia 10, simulen el número 25 amb les mans per commemorar el quart de segle d'aquesta celebració. Els assistents a la festa de la Marató, dissabte dia 10, simulen el número 25 amb les mans per commemorar el quart de segle d'aquesta celebració. CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Desembre 2016 09:49

El costat més bo de Vimbodí i Poblet s’ha posat de manifest, un any més, en la Marató de TV3, que en aquesta edició està dedicada a la investigació contra l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La festa i sopar popular que el municipi ha celebrat aquest dissabte per recaptar fons per a la Marató, així com els diversos actes previs que s’hi ha dut a terme, ha permès recaptar un total de 4.902,30€, que es destinaran íntegrament a la Fundació la Marató de TV3. Aquesta quantitat és superior a la que es va recaptar en la festa de l’any anterior, 4751,01€.

Sopar popular amb 270 comensals

“Tots els vimbodinencs i vimbodinenques s’aboquen, d’una manera o d’una altra, en el que ha acabat convertint-se en la gran festa solidària de l’any al municipi; aquesta resposta de les entitats i del conjunt de la ciutadania, de dins i de fora de la vila, ens converteix en un dels municipis de la nostra mida més solidari del país”, destaca l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell. Algunes de les activitats programades es van dur a terme els dies 22 de novembre i 4 i 9 de desembre, si bé la major part s’han concentrat en la festa d’aquest dissabte, 10 de desembre, que ha inclòs el sopar popular amb 270 comensals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: