Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc vol continuar sent el referent comercial de la comarca per Nadal

‘Aquest Nadal, compra a casa’: nova campanya per incentivar el comerç local

Presentació del cartell de la campanya 'Aquest Nadal, compra a casa'. Presentació del cartell de la campanya 'Aquest Nadal, compra a casa'. CEDIDA.
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Novembre 2016 11:52

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) presenta la nova campanya comercial: ‘Aquest Nadal, compra a casa’. El seu objectiu és fomentar el comerç local a través d’espectacles, sortejos i música. La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, ha explicat que aquesta campanya vol mantenir el fet que “Montblanc segueixi sent el referent comercial i de serveis de la Conca de Barberà”. Per aconseguir-ho, els establiments associats regalaran als clients vals d’aparcament i descomptes en entrades al Parc de Nadal. La campanya comprendrà des de l’1 de desembre fins al 12 de gener.

La UBCM ha organitzat un sorteig de premis amb col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc. Els clients hi poden participar omplint una butlleta amb les seves dades, que es facilitarà amb la compra, i l’han de dipositar a l’urna que hi haurà al consistori. En aquest sorteig podran guanyar un iPhone 6S, una tablet de 16GB i un televisor de 43 polsades. La rifa es realitzarà el dia 13 de gener.

‘Aquest Nadal, compra a casa’ conta amb un intens calendari d’activitats, especialment aquelles que contribueixin a “donar ambient” als principals carrers montblanquins. El 9 de desembre a les 11:30h s’encetaran els esdeveniments d’animació teatral a càrrec d’un personatge fantàstic: La Barretuda. Aquest personatge realitzarà un espectacle infantil teatral i, a més, serà la protagonista del Concurs de Fotografia a Facebook. El concurs consisteix en fer-se fotos al costat de La Barretuda i penjar-les al mur de la xarxa social de la Unió de Botiguers. El premi del concurs és una smartbox de cap de setmana. A les 18h del mateix dia, la companyia de pallassos Pataclown Circus oferirà un espectacle a la plaça Sant Miquel. A partir del 17 de desembre, cada cap de setmana i dia festiu, La Barretuda animarà la zona comercial amb el seu espectacle infantil i la companyia de Jazz Stromboli Jazz Band recorrerà els principals carrers de la capital de la Conca, animant tant a clients com a comerciants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: