Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell multa dotze paradistes del mercat per haver recollit massa tard

Fins ara, l'Ajuntament ja ha sancionat una dotzena de paradistes

Un vehicle de neteja treballant en una de les zones de Calafell on s'instal·la el mercat setmanal. Un vehicle de neteja treballant en una de les zones de Calafell on s'instal·la el mercat setmanal. AJUNTAMENT DE CALAFELL.
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2016 08:41

L'Ajuntament de Calafell ha obert 37 expedients a paradistes dels dos mercats setmanals que es fan al municipi per incompliment de l'horari de recollir la parada. I fins avui ja n'ha sancionat una dotzena. Aquestes mesures van començar a aplicar-se al mes de juny pels problemes causats per aquest incompliment: bàsicament el retard que provoca en la neteja dels espais on es fan els mercadals i la seva reobertura.

Les queixes ciutadanes s'havien multiplicat els últims mesos, sobretot en el cas del mercat setmanal de Segur de Calafell. Es fa en una via, el carrer Baixador, on hi ha molts pàrquings i l'accés hi queda limitat durant les hores de mercat. Però també hi havia queixes en el cas del mercat de Calafell, que ocupa el passeig de la Unió, una de les principals vies del municipi, i un gran aparcament gratuït prop de la zona comercial i de lleure del nucli de la Platja. Les molèsties provocades afectaven, fins i tot, el transport escolar. A més, els serveis municipals s'havien trobat casos en els quals els paradistes estaven dormint en un vehicle, mentre tenien plantada la parada, hores després del tancament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: