Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exalcalde de Riudoms Josep Maria Cruset es presenta a les primàries de Junts pel 23-J

El candidat alerta de la necessitat de "barrar el pas a l'extrema dreta"

Imatge d'arxiu de Josep Maria Cruset, en la darrera etapa com a president del Port de Tarragona Imatge d'arxiu de Josep Maria Cruset, en la darrera etapa com a president del Port de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dijous, 01 Juny 2023 20:33

L'exalcalde de Riudoms Josep Maria Cruset ha anunciat que es presenta a les primàries de Junts per Catalunya per ser el cap de llista del partit a Tarragona, l'Ebre i el Baix Penedès a les eleccions del 23 de juliol. Cruset ha justificat la decisió amb la convicció que la convocatòria ha generat un "moment excepcional", entre d'altres coses per la "necessitat de barrar el pas a l'extrema dreta, una de les grans amenaces per a Catalunya i pels valors democràtics". Cruset prendria el relleu a Josep Rull, que havia encapçalat la candidatura en aquesta zona en les darreres eleccions generals. El també expresident del Port de Tarragona ha afirmat que els comicis són "absolutament determinants" per al futur del país.

"No només estan en joc qüestions clau en l'àmbit de les infraestructures, del desenvolupament econòmic, de les polítiques socials i en matèria de sostenibilitat, sinó que també caldrà defensar la nostra llengua i la llibertat del nostre país", ha subratllat Cruset en un comunicat.

Cruset ha fet el pas després de diverses converses al llarg d'aquesta setmana amb afiliats i dirigents del partit al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès, però ha acabat de prendre l'última decisió després de parlar amb Carles Puigdemont, Laura Borràs i Jordi Turull. La votació de les primàries internes del partit serà el divendres 9 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: