Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La urbanització Brises del Mar d'Altafulla ja rep aigua de l'Ebre

El projecte de connexió a la xarxa del CAT evitarà els problemes de salinització de l'aigua de boca

Un operari treballant en la connexió d'un dipòsit amb la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) Un operari treballant en la connexió d'un dipòsit amb la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Societat ACN
Dimarts, 25 abril 2023 12:45

La urbanització de Brises del Mar d'Altafulla ha connectat dos dipòsits (Sant Antoni i Brises) a la xarxa del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) i, des de divendres passat, abasteix el veïnat amb aigua del minitransvasament de l'Ebre. La urbanització, que se subministrava del pou de Brises, patia episodis de salinització de l'aigua de boca tot l'any, per "la proximitat al mar" del punt d'abastiment, però sobretot a l'estiu perquè els consums "incrementen".

El projecte ha consistit a instal·lar una canonada d'impulsió de 3,5 quilòmetres, des del dipòsit de Sant Antoni al dipòsit de Brises del Mar, i dues bombes. Els treballs han durat vuit mesos i han costat 415.933,20 euros.

La canonada subterrània passa per sota de les carreteres N-340, TP-214, l'AP-7 i l'antiga via fèrria Reus-Roda de Berà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: