Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa Misericòrdia de Reus inicia els actes de celebració dels 25 anys

Més de 200 persones assisteixen al descobriment d'una placa commemorativa, per part de l’alcalde Carles Pellicer, acompanyat dels residents més veterans de la Casa

Moment del descobriment de la placa commemorativa del 25è aniversari de la fundació de la Casa Misericòridia Moment del descobriment de la placa commemorativa del 25è aniversari de la fundació de la Casa Misericòridia CASA MISERICÒRDIA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 16 abril 2023 14:24

Aquest cap de setmana s'ha iniciat el programa d’actes amb motiu de la celebració dels 25 anys de la fundació de la Casa Misericòrdia de Reus. Davant de més de 200 persones l’alcalde Carles Pellicer, acompanyat dels dos residents més veterans de la Casa, Joan i Emília, va descobrir una placa commemorativa a la façana de la Casa Misericòrdia. L’acte, amenitzat per la Banda de Cornetes i Tambors de Reus, va acabar amb un vermut popular. Tot plegat ha donat el tret de sortida a un seguit d’actes que hi ha programats al llarg d’aquest any.

La Casa Misericòrdia és un projecte social d’Església per a persones sense llar i en risc d’exclusió social. L’objectiu és promoure l’autonomia de les persones i afavorir la seva inclusió en la societat.

Fundada el 25 de setembre de 1998, la Casa Misericòrdia està gestionada, des de fa ja 4 anys, per les Germanes de la Consolació qui, seguint les petjades de la seva fundadora Maria Rosa Molas, continuen amb la seva tasca social i humanitària a Reus.

El personal que hi treballa, el voluntariat i les Germanes de la Consolació juntament amb els patrons i les patrones de la Fundació Benèfica Privada Mare de Déu de Misericòrdia i l’Arxiprestat de Reus fan que la Casa Misericòrdia continuï acollint als més vulnerables de la societat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: