Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Torredembarra posa en marxa el Pla de Seguretat de Setmana Santa

També s’ha previst disposar de servei de socorrisme a les platges de la Paella i del Barri Marítim, del 6 al 10 d’abril

Un vehicle de la Policia Local de Torredembarra, fent una ronda per la zona de les platges Un vehicle de la Policia Local de Torredembarra, fent una ronda per la zona de les platges ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 05 abril 2023 20:51

La Policia Local de Torredembarra ha posat en marxa fins al 10 d’abril el Pla de Seguretat de Setmana Santa tenint en compte que en aquestes dates s’incrementa de forma molt significativa l’afluència de públic al municipi.

Aquest pla contempla, entre d’altres, controls preventius d’alcoholèmia i distracció al volant, campanya de seguretat i proximitat amb patrulles a peu amb Policia Local i Mossos d’Esquadra, la incidència en una mobilitat segura i la vigilància del compliment de les ordenances municipals. Dins del Pla de Seguretat de Setmana Santa de la Policia Local també es troben incloses les diferents activitats de caire cultural i lúdic que es duran a terme a Torredembarra, per a les quals es comptarà amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil. Tot plegat amb el suport de la nova unitat de vigilància aèria.

Servei de socorrisme a les platges de la Paella i del Barri Marítim

També s’ha previst disposar de servei de socorrisme a les platges de la Paella i del Barri Marítim, del 6 al 10 d’abril. Concretament, es disposarà de tres socorristes i un coordinador que vetllaran per la seguretat a la zona, entre les 11 i les 18 h. A més, aquestes platges disposaran per Setmana Santa de diversos serveis com: passeres d'accés, dutxes i rentapeus, papereres i neteja, uns serveis que s’aniran incrementant a mesura que avanci la temporada.

Cal recordar que de Dijous Sant al dilluns de Pasqua existeix la prohibició d’entrada dels gossos a les platges urbanes (Paella i Barri Marítim), a excepció dels gossos pigall. La prohibició s’estén tot l’any a la platja dels Muntanyans i a les zones dunars de la Paella.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: