Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Cambrils acusa al govern municipal de provocar "malestar al veïnat i comerços" de la Rambla Jaume I

Els republicans diuen que hi ha hagut una mala planificació de la circulació a la zona i de la reubicació del trànsit, càrrega i descàrrega i contenidors

ERC Cambrils considera que la reubicació del trànsit, càrrega i descàrrega i contenidors provoca malestar al veïnat i als comerços de la zona ERC Cambrils considera que la reubicació del trànsit, càrrega i descàrrega i contenidors provoca malestar al veïnat i als comerços de la zona ERC CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 04 abril 2023 18:42

Esquerra Cambrils considera que la gestió de la Rambla Jaume I "segueix provocant el malestar de veïnat i comerços, ara, a causa d'una mala planificació en la reubicació del trànsit, càrrega i descàrrega i contenidors". Segons els republicans, primer va ser "la mala planificació a l'hora de decidir com i per on han de circular ara els vehicles i ara s'hi suma a la mala resolució per a la càrrega i descàrrega de transportistes". ERC diu que "mentre la Rambla s'estalvia furgonetes i camions, els carrers adjacents reben tot aquest volum de cotxes que hauria d'estar més ben pensat, repartit i equilibrat". I pel quer a la reubicació dels contenidors de residus, afirmen que "no té cap sentit la nova ubicació al passeig, a primera línia de mar. En primer lloc, pel greuge cap als veïns que hauran de caminar una bona estona fins a trobar uns contenidors; en segon lloc, pel deteriorament de la imatge del que és la postal marítima de Cambrils".

El grup de l'oposicio també retreu al govern d'Oliver Klein que les conseqüències per al voltant de la Rambla no s'acaben aquí: "Si caminem pels volts veurem com s'han substituït rajoles per pegats de formigó després de fer les pertinents connexions d'electricitat i aigua o, per exemple, podem observar que només hi ha papereres a un cantó de la rambla".

Esquerra creu que l'equip de govern "ha sigut conscient en tot moment que ho estava fent malament i, tot i això, han continuat endavant amb les gestions i decisions errònies i improvisades". A la vegada, els republicans responsabilitzen al govern municipal d'unes decisions també econòmiques: "hi ha sobrecostos, s'ha volgut accelerar el calendari d'obres de mala manera i sense planificació. No es va seguir la Llei de Contractes i van adjudicar les obres dels darrers mesos a dit. I tot plegat ha costat a la gent de Cambrils més d'un milió d'euros".

Finalment, ERC considera que la festa de la setmana passada amb el veïnat "va servir per venerar la feina feta des de l'actual equip de govern en comptes de valorar i apreciar la paciència de les veïnes, veïns i comerços afectats durant tot el procés de les obres. Realment elles i ells haurien d'haver estat els veritables protagonistes de la festa".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: